top of page

Iedere dag leer ik weer🙏

Dankbaar ben ik! Zo dankbaar dat ik voor de 2de keer in mijn leven een reis mag maken samen met Edo


Natuurlijk ben ik heus wel met vakantie geweest, kort en meestal met mijn kinderen. Als kind zijnde ben ik 2 keer met mijn vader naar Spanje geweest en voor die tijd was dat al enorm luxe. De meeste klasgenoten gingen niet of naar de camping.


Maar nu ben ik op reis en voel me rijk. Wat een geuren en kleuren hier in Thailand. De dieren die ik hoor ken ik niet, net als de gewoonten die ze hier hebben. Je verliest hier nooit je geduld en bent niet luidruchtig. Hele fijne gewoontes 🤗


Ik ga mezelf onderdompelen in alle energie die er hier is en ga proberen om de bovenstaande gewoontes ook de mijne te maken!15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page