top of page

Is de Kundalini Master Initiatie Training ook voor mij?

De Kundalini Master Inititatie Training is voor diegene die de roep voelen om met de Kundalini te mogen samenwerken. Het is een weten, een gevoel, een roep. Zodra je deze krijgt laat ze je niet meer met rust. Het moet als het ware gebeuren.


Mijn eerste ervaring met de Kundalini was zonder dat ik mezelf bewust was dat het om de Kundalini ging. Zo zal het voor velen van ons beginnen en pas als wij er klaar voor zijn krijgen we een "call". Ik zie het zo dat we dan mogen verschijnen voor onze Raad en daar krijgen we te horen, zien of voelen wat voor ons de bedoeling is.


Mijn initiaties waren hier in Nederland, rauw en puur, in een klein hutje zonder voorzieningen in het bos en een andere achterin een dierenwinkel in de opslagplaats op een plastic stoel. Het gebeurde, ik had de "call" al eerder gehad en ja! Stil..... Daarnaast heb ik veel, heel veel initiaties ontvangen vanuit de ongeziene wereld. Dat is mijn kwaliteit, contact hebben met deze wereld en luisteren naar wat degene die voor ons hebben geleefd willen delen. Ik eer ze, respecteer ze. Onze voorouders. Vol wijsheid, vol kracht, vol met woorden die gehoord willen worden. Mocht je ook met de Kundalini willen werken en deze net als ik als "heilig" beschouwen dan is deze Training ook voor jou!
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page